Profil

Velkommen til min private pasningsordning, fremtidens børn. Vi er en certificeret natur pasningsordning, vi har det grønne flag og er godkendt af Friluftsrådet.


Jeg hedder Nina Johansson, jeg er 46 år og bor sammen med min dejlige kæreste, Jeg har to skønne børn, Marcus og Helena på 26 og 17 år.
Vi bor på Strandvænget 16, 4040 Jyllinge, i et træhus på 185 kvm med dejlig indhegnet have vi kan boltre os på. Vores hus er allergi venligt og røgfrit.

Jeg har de seneste 16 år arbejdet som dagplejer i Roskilde Kommune, heraf de sidste 13 år med privat pasningsordning.

Jeg er udadvendt, har et positivt livssyn og synes jeg har verdens bedste job.

For mig er det vigtigt at vi alle har det godt.

Børn og voksne er trygge ved mig. Jeg er omsorgsfuld, rolig, nærværende og ansvarsbevidst.

Her er harmoni samt trygge og rolige omgivelser med forudsigelighed og daglige rytmer.

Jeg er anerkendende i min tilgang til børnene. Jeg ser hver enkelt barn og dets behov, har forståelse for barnets udtryk og oplevelse af verden. Jeg bidrager til barnets udvikling af kompentencer og livskvalitet i mit daglige arbejde. Jeg medinddrager børnene, giver dem muligheder fremfor begrænsninger, så de føler glæde og lyst og udvikler sig. Glæde smitter og giver en positiv læring.

Bund 3.jpg

At starte

i en pasningsordning er en stor forandring i jeres lille barns liv. Det er vigtigt at I vælger den rette voksne til at passe jeres barn. Vælg derfor en person som I har god kemi med, er tryg ved og som har de værdier I sætter højt.

Børn i alderen 0-3 år kan ikke få for meget tryghed. Når børn er trygge bliver de nysgerrige, har det sjovt, tager imod læring og udvikler sig.

Jeg er en meget aktiv person, der skaber harmoni og giver jeres barn trygge og rolige omgivelser.

Profil >

bund2.jpg

Åbningstider

Pasningsordningen har åbent 46,5 timer pr. uge.

Mandag  7:00 - 16.15
Tirsdag  7:00 - 16.15
Onsdag  7:00 - 16.15
Torsdag  7:00 - 16.15
Fredag  7:00 - 15.30