Kost og sundhed

Jeg serverer ernæringsrigtig sund og varieret kost. Jeg har via mine uddannelser og egen livsstil megen viden om, hvor stor betydning det har for vores velvære og udvikling at vi spiser sundt og varieret.

Vigtigt er også at give sig god tid til at spise og sørge for en god stemning. Vi tænder gerne levende lys og snakker sammen under måltiderne. Jeg spiser sammen med børnene, fordi det er hyggeligt og det er vigtigt at børnene ser hvordan man spiser pænt. Jeg er også ligesom jer forældre, en vigtig rollemodel for børnene. Jeg er i min dagligdag meget opmærksom på, at børn observerer alt hvad vi gør og siger.

 

Morgenmad

Havregrød, havregryn, græsk yoghurt med müsli, hjemmebagte grovboller. Vand el. mælk efter børnenes ønsker.

 

Mellemmåltider

Årstidens frugt, abrikoser, svesker, rosiner (max. 3 små pakker om ugen pr. barn - anbefalet af Sundhedsstyrelsen og fødevarestyrelsen), hjemmebagte grovboller, hjemmelavet frugtmos eller grød, hjemmelavet koldskål, ymer med drys.

 

Frokost

Rugbrød uden kerner til børnene under 1år. Rugbrød med kerner til børnene over 1 år. Pålæg: æg, makrel, torskerogn, leverpostej, kartofler, hamburgerryg, kødpølse, ost, rejer, rosiner (max. 3 små pakker om ugen pr. barn - anbefalet af Sundhedsstyrelsen og fødevarestyrelsen), banan. Jeg tilbyder fiskepålæg hver dag. Til frokost får vi altid mange grøntsager til.

 

Mælk

Vi drikker mælk til frokost. Letmælk til børn mellem 1-3 år. Minimælk til børn som ikke har brug for en høj % del fedt, hvis det også er forældrenes ønske. Børn skal drikke 1/2 liter mælk om dagen, det har deres knogler brug for.

Børn som får specielkost eller mælkeerstatning medbringer det selv.

Jeg tager gerne imod gode idéer og inspiration.

 

Nul sukker politik

Roskilde og Egedal Kommune, som jeg er godkendt af, har nul sukker kostpolitik. Den overholder jeg. Ved særlige højtider f.eks fødselsdage spiser vi kun kage hvis forældre medbringer dette. Jeg respekterer selvfølgelig, hvis forældrene ikke ønsker at deres barn får kage ved fødselsdage.

Bund 3.jpg

At starte

i en pasningsordning er en stor forandring i jeres lille barns liv. Det er vigtigt at I vælger den rette voksne til at passe jeres barn. Vælg derfor en person som I har god kemi med, er tryg ved og som har de værdier I sætter højt.

Børn i alderen 0-3 år kan ikke få for meget tryghed. Når børn er trygge bliver de nysgerrige, har det sjovt, tager imod læring og udvikler sig.

Jeg er en meget aktiv person, der skaber harmoni og giver jeres barn trygge og rolige omgivelser.

Profil >

bund2.jpg

Åbningstider

Pasningsordningen har åbent 46,5 timer pr. uge.

Mandag  7:00 - 16.15
Tirsdag  7:00 - 16.15
Onsdag  7:00 - 16.15
Torsdag  7:00 - 16.15
Fredag  7:00 - 15.30