Dagens rytme

Hverdagen bliver selvfølgelig tilrettelagt efter børnenes rytmer og der bliver altid taget hensyn til børnenes alder og behov i forhold til aktiviteter og udflugter.

Forældre bliver altid informeret om ugens planer/udflugter.

7:00 – ca. 9:00. Pasningsordningen åbner. Jeg serverer morgenmad. De små sover formiddagslur, hvis der er behov for det.

9:00 – ca. 11:00. Vi nyder et mellemmåltid (læs afsnit om kost og sundhed) og herefter laver vi vores daglige aktivitet.

Vi går på opdagelse på naturengen, leger i haven, i skoven, leger på legeplads, vi tager til stranden, vi holder temadag med andre pasningsordninger, vi fejrer højtider, vi hygger hjemme med historier, puslespil, synger, høre musik og danser, tegner og klippe klistre, bager eller fri leg hvis det er det vi har lyst til.

11:00. Spiser vi frokost og de store synes tit, at det er sjovt at hjælpe til med at dække bord.

12:30. Er det tid til middagsluren.

14:30. Når børnene begynder at vågne spiser vi et mellem måltid (læs afsnit om kost og sundhed)

14:30 og frem til at børnene bliver hentet står den på hygge og leg enten inde eller ude.

Bund 3.jpg

At starte

i en pasningsordning er en stor forandring i jeres lille barns liv. Det er vigtigt at I vælger den rette voksne til at passe jeres barn. Vælg derfor en person som I har god kemi med, er tryg ved og som har de værdier I sætter højt.

Børn i alderen 0-3 år kan ikke få for meget tryghed. Når børn er trygge bliver de nysgerrige, har det sjovt, tager imod læring og udvikler sig.

Jeg er en meget aktiv person, der skaber harmoni og giver jeres barn trygge og rolige omgivelser.

Profil >

bund2.jpg

Åbningstider

Pasningsordningen har åbent 46,5 timer pr. uge.

Mandag  7:00 - 16.15
Tirsdag  7:00 - 16.15
Onsdag  7:00 - 16.15
Torsdag  7:00 - 16.15
Fredag  7:00 - 15.30