Miljø inde og inde aktiviteter

Børnene har et værelse med spændende og udviklende legetøj, vi leger dog mest i stuen og køkken/alrum.


Vi værdsætter vores hyggestunder inde, hvor vi kan fordybe os i puslespil, læse historier, synge og danse, tegne, klippe klistre, bage eller fri leg, hvis det er det vi har lyst til.


Børnene elsker at være kreative. De laver både pynt til fastelavnsris, juledekorationer med lys i, gækkebreve, halloween lygter m.m. Jeg vægter dette og andre traditioner højt, både fordi det er sjovt for børnene, men også fordi at det er en del af de pædagogiske læreplaner at have kendskab til kulturelle udtryksformer og værdier.


Jeg arbejder i det daglige udfra at få styrket børnenes egne kompetencer og udvikle dem. Vi kommer omkring alle punkterne i de pædagogiske læreplaner mange gange på en uge og dagligt.


Jeg styrker børnenes sociale kompetencer, ved at lære dem at være en god ven, hjælpsom, omsorgsfuld og tale pænt.


Vi synger, laver fagter og fingerlege, bruger tegn til tale, lytter og danser til musik, for at stimulere børnenes motoriske og sproglige udvikling

Bund 3.jpg

At starte

i en pasningsordning er en stor forandring i jeres lille barns liv. Det er vigtigt at I vælger den rette voksne til at passe jeres barn. Vælg derfor en person som I har god kemi med, er tryg ved og som har de værdier I sætter højt.

Børn i alderen 0-3 år kan ikke få for meget tryghed. Når børn er trygge bliver de nysgerrige, har det sjovt, tager imod læring og udvikler sig.

Jeg er en meget aktiv person, der skaber harmoni og giver jeres barn trygge og rolige omgivelser.

Profil >

bund2.jpg

Åbningstider

Pasningsordningen har åbent 46,5 timer pr. uge.

Mandag  7:00 - 16.15
Tirsdag  7:00 - 16.15
Onsdag  7:00 - 16.15
Torsdag  7:00 - 16.15
Fredag  7:00 - 15.30