Årsplan 2024

Vi tager på mange ture i løbet af året. Vi tager ofte rundt i vores nærmiljø, da naturen er overalt omkring os. Vi tager også på længere ture til skoven, vandet, bondegården mm.

Vi holder temadage sammen med andre natur pasningsordninger. Fastelavn, sæbeboble dag, blomster dag og meget mere. Indianer dagene afsluttes sammen med forældrene med hygge om eftermiddagen.

 

Januar: Vinter, skoven og fugle

Vi tager i skoven og ser sneen på træerne og laver spor i skovbunden, og måske kan vi finde dyrespor, vi kan forfølge.

Vi leger i sneen hjemme og bygger snemænd og vi laver fuglekugler, så fuglene gerne vil besøge os i vores have.

 

Februar: Frost, sne og fastelavn

Vi laver islygter og fuglekugler til haven. Vi laver fastelavnsris af naturmaterialer, som vi selv har fundet. Selvfølgelig pyntet med lidt farverigt pynt vi selv klipper, limer og dekorerer.

 

Marts: Forår og spirer

Vi sår de første frø i vores spirekasser og lægger kartofler til spiring. Vi laver gækkebreve og presser vintergækker.

 

April: Påsketid

Vi maler påskeæg og sår karse. Planter vores små planter ud i haven, lægger kartofler, sår gulerødder, ærter, salat. Vi iagttager sommerfugle og deltager i skraldeugen med at holde vores natur pæn og ren. Vi går på skattejagt og kigger efter påskeæg.

 

Maj: Dyreunger og kriblekrable

Vi tager på Bondegårdstur og ser på dyreunger. Vi leder efter krible krable dyr og bruger vores forstørrelsesglas, så vi bedre kan studere de dyr, vi finder. Vi læser om dyrene i vores bøger. Vi leger og kigger på naturens mange farver i skoven, rapsmarkerne og himlen. Vi plukker vilde blomster i de smukkeste farver og laver blomster buketter.

 

Juni/Juli: Vand, sol og sommerferie

Vi leger med vand, tager til stranden og fanger vandmænd. Vi leger med vandbaner i haven, vander vores afgrøder og hopper i vandpytter når det har regnet. Vi laver hjemmelavet saft.

 

August: Høst

Vi ser efter mejetærskere der høster og leger på stub marker og ser om vi kan finde korn til vores fuglebolde. Vi høster i haven, plukker frugter og bær som vi laver mad af.

 

September: Efterår

Vi finder edderkoppespind, plukker æbler som vi laver grød af og ser på traktorerne gøre markerne klar til vinteren.

 

Oktober: Halloween

Vi hopper i blade og kaster dem op i vinden og ser hvor langt de flyver væk. Vi samler kastanjer, nødder og kogler som vi laver forskellige kreative ting med. Vi laver græskar lygter og græskarsuppe som vi spiser.

 

November: Skoven og vinden

Vi tager i skoven og samler naturens egne ting ind, som vi kan bruge til jule dekorationer. Vi samler ting ved vandet, vi tager med hjem og maler på, og vi leger i vinden med vores drage.

 

December: Juletid

Vi laver julepynt af ting, vi har fundet i naturen og laver hemmeligheder, som vi kan overraske mor og får med juleaften.

 

Bund 3.jpg

At starte

i en pasningsordning er en stor forandring i jeres lille barns liv. Det er vigtigt at I vælger den rette voksne til at passe jeres barn. Vælg derfor en person som I har god kemi med, er tryg ved og som har de værdier I sætter højt.

Børn i alderen 0-3 år kan ikke få for meget tryghed. Når børn er trygge bliver de nysgerrige, har det sjovt, tager imod læring og udvikler sig.

Jeg er en meget aktiv person, der skaber harmoni og giver jeres barn trygge og rolige omgivelser.

Profil >

bund2.jpg

Åbningstider

Pasningsordningen har åbent 46,5 timer pr. uge.

Mandag  7:00 - 16.15
Tirsdag  7:00 - 16.15
Onsdag  7:00 - 16.15
Torsdag  7:00 - 16.15
Fredag  7:00 - 15.30